helt okej kväll

*kongo&martin
*dans i bilen
*mc donalds
*saffets
*cafe gränden
*sabina
*heidi
*gubbar
*öl,cider
*pichers
*dåligt väder
*snygga bartendrar :) haha



du är sötast min gullunge!





<3

sista lördagen på detta år!

ja nu sitter ja här och glor.. =) ja ska nog snrat åka  till sabina om vi inte hittar på nå,så kan vi ju iallafall gå ut och  gå.. hahha igår hände det inte så mycket kan använda martins ord som resume av kvällen fitterier. =) men vi hade kul iallafall! <3







5jan <3





sabiina va faaan!
din skitunge <3

hello sweet!

image21


idag kom ja hem,veckan har varit underbar..idag när ja kom hem mötte sabina mig ja vart jätte glad och se henne vi postade vårat apollo brev sen var vi ute och gick och nu sitter ja hemma hos kongo,me martin&kongo dom frostar av frysen och gör kola smet.. =) lär ta ett tag för det ska koka i 2timmar! hehe

nyår...

vad händer på nyår?.. ja och sabina ska nog vara i väterås.. jippi. hehe nyår är så jävla överskattat.. mna planerar och planerar men de slutar med att man sitter och spyr på en bänk.. haha ne riktigt så illa kanske de inte är men för många är de nog så.. imorgon kommer ja hem,ja har varit hos niklas sen i tisdags vi har varit på stan köpte en jacka.. :) vart på bio och ätit.. =) hehe..
ha de så bra! puss! <3














sabina jag saknar dig! <3

pysen!

min bäbis.. han har sovit med mig hela dagen :)

julafton

får väl börja med att säga god jul till alla! min julafton har varit kanon bra. dagen började med en promenad på 1,5timmar me min damp hund.. sen kom pappas moster,vi åt gröt alla.. sen åkte vi till ramnäs och åt,öppnade julklappar och allt sånt! sen sa ja så klart god jul åt mina älskade katter.. tack alla för alla fina julklappar ja fick jag är super glad! tacktack!


sista delen av julkalendern hur ska ja klara mig







niklas ja saknar dig! <3

bolivia figurer

idag har vi hämtat hem kongo... när vi kom till ramnäs.. såg han nöjd ut och sa nu är ja hemma.. =) jag fick snigel kladd mot finnar hehe snigelsperma.. och massa söta bolivianska figurer.. nu ja ska och min sabina byta julklappar de är så klart ja som inte kan vänta.. =) puss på alla








tycker om dig super mycket!





sabina du är min finnaste ängel!


hello!

idag ska ja följa med kongos pappa och hämta kongo,fan va brun han kommer att vara.. =) vill me vara brun! imorgon är de sista dan på jobbet sen är de jullov! hehe kommer kännas så sjukt bra att vara ledig lite... =) men ja ska ju jobba 31/12 2/1 3/1 så ja jobbar ju lite iallafall.. fy helvete tänk att de snart är nytt år.. vet as många som fyller i januari så de blir paket inslagning då med.. =) ne nu ska ja sminka mig och kika på julkalender!



ha de så bra!







<3 när man träffat rätt,då vet man

söt,som få!

du är allt de man vill ha i en flickvänn,glad fin posetiv rolig och vacker och inte fjantig som vissa kan vara

åhh vet du hur glad du gör mig!


idag har jag inte gjort så mycket varit hemma. sovit nästan hela dagen. så skönt sen var ja till mormor och fikade lite och slog in julklappar..snart kommer tomten!

<3


julklapp!

image19den som ger mig denna i julklapp,ska jag älska livet ut! =) haha

för mig är du en ängel!

image18


du anar inte hur mycket ja tycker om dig, =) Jag vet att du alltid finns där för mig,  ja hoppas&tror att du vet att ja alltid finns här för dig! LOVE!

du är världens finnaste tjej.!

feber...

ja har feber igen..38.2garder.. de är bara och vila dricka te och titta på julkalendern

ha en underbar dag!


hej hopp!

idag har ja städat åt erna! fick min julklapp.. sen sov ja lite,följde med mormor in till tandläkaren sen gick vi lite på stan fika&köpte en julklapp! nu är ja helt klar... ne visst ja,jag skulle behöva en julklapp till mia! åhh säg vad ja ska köpa till henne! =)  jag statte dit en ljusblå kristall idag! var nån gullig jävel som valde färg! =) hehe hoppas blomman kommer hem i tid,om han kommer hem i tid ska vi nämligen gå ut och gå! =) hehe underbart i kylan! eller inte..








nyår sabina då jävlar! hehe du vet va jag menar..






sabina <3


vill ha nu!

image14image15

vincent!

helgen har varit bra.. =) varit med nilkas, du är såå snäll! =) maria de är en kompis! hehe måste skriva de så hon förstår att ja inte bara skojar! hahahaha CYPERN! haha.. saknar våran klamydiapool.. =) haha snart jul fy fan vad underbart,vill ha jul nu.. på lördag ska ja och min mamma åka till stan och trängar med alla ganlingar hehe de var hennes förslag ja ba mamma vet du hur många människor de kommer att vara. hon ba jag men de kan vara kul okej klart ja inte bangar.. visst kan de vara kul.. haha imorgon blir de tandläkaren.. ska följa med mormor! men ja tror nog att ja har ett litet hål med.. ja har bara haft ett hål i hela mitt liv. men ja tror tyvär att jag har ett nu! faan!  sista veckan på jobbet sen 'är ja ledig ett tag! härligt härligt..




lyssnar på vincent och ler!



hoppas mia kan hälsa på mig på tisdag! =)




Sabina du är sjukt fin!

underbart

fan va fint de var att åka till jobbet :) träden var helt vita och fina solen lyste nice! hur många lussebullar som helst i retur! va fan köper inte svenska folket lussebullar i dagens samhälle är väl alla så jävla stressade så ingen har väl tid att baka. tänkte ja... men ja har väl tydligen fel. :) och va fan händer på nyår.? va ska ni göra? :) ge mig nårgra tips? hehe ha de så bra!




Sabina <3 Heidi







my är så fin!

fredag idag!

hehe vilken härlig fredag vaknade halv nio av att madammen bervid mig sa nåt till junior (katten) sen dess har vi städat ätit mackor sprungit till kosum kikat på byggjobbarna haha och nu sitter vi å dricker hallon&blåbärssoppa varm till och med.. ja önskar att vi bodde ihop.. hehe vi har tittat på en jätte bra serie/film på www.svt.se en spricka i kristalen hette den. den var verkligen jätte jätte bra! ja saknar fan big brother. haha ja skulle ha anält sabina på engång.. hehe hon borde väl ha kommit med.. =) sabinas snygging har blivit medlem i en trio. hehe ja tycker bara erik är snygg! hehe men hon tycker mathias är snygg! hehe lite kanske. va ska ni göra i helgen?


man kan aldrig vara ledsen när man är med dig!











sabina, jag älskar dig!

lucia <3

fan va ni var söta idag.. hehe.. alla var så otroligt fina och gulliga.. sjöng bra gjorde dom med.. utan min hjälp, haha så jävla skönt och slippa stå där och sjunga. hahah jag tog klort istället mycket bättre. snart kommer min älskade sabina. ska bli så jävla kul.. synd bara att du inte sover på dagen som mig för ja är grymt trött idag vaknade ju 5,15 va ja nu skulle upp och göra då.. helt onödigt haha sminkade ändå mig på bara 14min.. sen satt ja bara å glodde i 45min.. hehe fast ja ska nog få sabina att sova lite.. hehe <3 hon kommer nog stanna tills 21,30 men tur att ja är ledig imorgon så jävla skönt så ni anar inte.. kanske skulle in och hälsa på mia på systemet.. haha vill att de ska vara den 31maj nu du och ja på en stranden vi ska äga som faaan. =) haha hoppas bara att de finns 10poängare överrallt.. =) hahaha idag skrev martin till mig på msn så ja vet ju att han lever de är värre me kongo han har inte hört av sig å de går inte å ringa.. haha man får väl hoppas att han lever.. ne nu ska ja sitta och stirra på dörren för snart kliver världens finaste tjej in genom min dörr.. haha du får mig att skratta så ja börjar gråta! du är den bästa tjejen i hela sura!

jag vet inte!

hehe.. vi prade om lucia viraden på dagis idag.. ni mina ungar ni är så jävla underbara ni får mig att skratta hela tiden!


fröken: ja imorgon är de lucia, å ni som har varit med förr vet väl vad vi brukar göra på lucia
barnen: LUSSA!
sen säger världens gulligaste unge: åka pulka
fröken: ja men vi kan åka pulka efteråt. :) haha
haha ja skratta så ja hålde på att dö. =)









jag vet inte ens om ja tänker,och de är så jävla skönt


sabina. :)

vaknade halv sex idag, helt jävla typiskt.. Fan ska ja vakna halv sex för när ja minst kan sova till halv åtta... men ja ska väl inte klaga ja brukar ju kunna sova, haha varje dag efter jobbet! idag kommer sabina och hälsar på mig i min ensamhet.. ska bli så kul hjärtat. <3 love! imorgon ska ja tvätta. någon som vill göra de åt mig,hehe ni är välkommna mer än gärna.. idag när ja tittade ut hade det snöat, fan va kul eller hur :( vil inte vill inte.... snart nyår, va ska ni göra på nyår? antar att maria/co får as mycket att göra de är en fördel med att jobba på dagis ja märker inte så mycket på ungarna att de är nyår.. Haha de är inte så att dom börjar smuggla me sig öl in på dagis för att de ska räcka till nyår. men ni som jobbar i typ affärer lär ju ha ett helvete. eller ja vet att ni har mycket och göra.. ja har ju faktiskt haft tre underbara år på willys :) så ja vet att de är mycket jbb under jul&nyår. hehe men va faaan :) de kan de väl vara värt.. alla handlar som faan,folk handlar fan som om dom inte ska leva efter nyår. :) sen i januari är de helt dött,folk handlar inget för dom har inga pengar kvar efter julen. sjukt!  men men antar att de alltid kommer vara så överlag.. inget ja kan ändra på..! nehe. nu får ja väl göra nå bra innan ja ska gå till jobbet, va nu de kan vara. ja kanske skulle gå runt bruket! ja de ska ja nog göra!



puss på er!





sabina <3







har du styrkan att förlora har du vunnit allt ändå!

219478-5

219478-5


vill ha sommar.. agnes gjorde den i sommras på min födelsedag

niklas

Jag kan bara säga att ja är ledsen. <3

ännu en fin dag på mitt älskade dagis. hehe ja fick jobba över lite,sen gick ja hem och sov från typ 2 till 6 haha mamma ringde när ja sov. hon ba sover du ja ba nee.. hehe ändå kommer ja inte ihåg nåt vi snacka om.. haha konstigt ja sov ju INTE.. de sa ja ju.. =) nu ska ja kika lite på julkalendern.. <3

puss!















tänk om de allid var så här <3

...

japp idag skulle ja ha varit ledig,men dom ringde från ett dagis i sura.. har aldrig varit på de där dagiset så de var rätt kul.. slutade fyra sen gick ja hem och sov till sex. hehe så skönt att sova lite. sen gick ja till mormor,hon drack kaffe och jag te. hon hade köpt nå nytt te de var jätte jätte gott. på torsdag är de lucia åhh vad mina älsklings änglar ska vara söta då. love! imorgon ska ja nog ta en promenad. var rätt länge sen ja var ute och gick.. =) nu har febern åkt hem =) glad för de.




ta de lugnt!

skulle ha varit ledig.!

image13





ja vill,men samtidigt känns de fel

Jag bara älskar

tänkte inte titta på julkalendern.. för förra året var skit,men tänk så fel ja hade.. de här årets julkalender är verkligen toppen vart fast redan efter fösta avsnittet.. viseligen har ja bara tittat på www.svt.se men de spelar ingenroll kommer verkligen följa hela.. haha när är man för gammal för att titta på julkalendern? haha idag har ja jobbat och mest tagit de lungt feber ligger väl på 38,2 men ja får ta en alvedon. följde me och lämnade kongo idag vid flygbussen.. hoppas allt går bra nu,visseligen så kan de väl inte gå så dåligt de finns ju folk som hjälper dig.. hehe.. drygt med all väntan bara.. =( men men.. fan va jag har ont i halsen. ja lever på vatten å fil...ja är så jävla sugen på mat,nå riktigt gott.. men då får ja kämpa me och svälja tills fan avlöser mig.. jaha idol finalen? ris eller ros? spelar ingenroll ingen av marie eller amanda berör mig.. ne gud de där vart fel klart dom gör.. de gör båda.. men de blir ingen så där wow känsla.. :) men men.. dom lyckas nog bra iallfall även om ja inte gillar dom så där jätte mycket.. =) hehehe..


orka..

ja nu sitter man här me feber å jätte ont i halsen. men man kan liksom inte göra nå åt saken förutom att käka hostmedicin och halstabbletter, se glad ut.. haha igår köpte ja klart nästan alla julklappar har bara nåt litet kvar.. va köper man till sina tjej kompisar tips.. får bara dåliga svar när ja frågar dom tex.. du behöver inte köpa nå,köp nå litet,köp vad du vill... åhh ge mig ett riktigt svar.. =) haha.... igår blev de som sagt julklappsshopping.. var inte så mycket folk på stan.. å de var väl skönt ja shoppa me kongo.. eller med han var mest med som stöd.. hehe.. bar mina hallstabletter.. =) nu får ni ha en riktigt bra dag..
















ja tror inte ja orkar bry mig.. tyvär <3

utedag. =)

nepp ingen ute dag idag för de regna.. hahah =) idag har ja jobbat roligt roligt.. =) sen åkte ja å martin in till stan å köpte tröja.. sen följde ja me till ramnäs. fy vilka komentarer kongo kommer me.. tommy ringde kongos nyss å sa att hans mormor hade dött. kongo ba ja du får försöka glömma henne.. =( så ja sa åt han så säger man väl inte... man säger väl ja beklagar sorgen.. =) han ba men sånt kan väl inte ja.. jag vet inte hur man säger.. hahah jävla dig! =) såg maria idag men hon såg inte mig =) hahah.. ska säga grattis i efterskott. till eran 6årsdag.. ni kommer att dö ihop =) sen ska ni får 8barn som ja ska vara nanny åt.. fan va gulligt... de kommer alltid vara ni två.. sen blir han fottbolls stjärna å du hemma fru.. å ja eran nanny =) hahahhaha



puss på er!



var rädda om er!

vill!

vill!


söndag idag har jag varit i stan me kongo han köpte play station 2 så nu spelar han å hans bror för fullt..
ja har bara en komentar till denna bild.. jag vill tillbaxs jag vet att de inte ens är en månad sen ja var iväg.. =) men ja vill bara åka iväg nu.. ska nog försöka åka i januari ja vill vill.. helgen har varit lung i fredags var de idol för hela slanten.. igår var ja me martin kongo. vi gjorde allt å ingenting.. ja har tänkt på en sak fan va besviken å ledsen man blir när de inte går som man vill.. när man går och hoppas på en sak sen blir de inte så.. finns nog inget värre.




tisdag <3

















De är möjligt att kvinnor kan fejka orgasmer men män kan fejka ett helt förhållande

RSS 2.0