nu drar jag!

ja snart kommer oskar han ska skjutsa oss till arlanda.. =) man fattar inte att de är sant.. hehe så imorgon ligger ja å solar.. hehe ha de så bra alla.. jag ska tänka på er. :) puss!

sista dagen

ja idag är de sista dagen i sverige.. sen lämnar jag er för en veckar semester.. men ja kan tala om för alla att de kommer att vara så jävla underbart... =) hoppas solen lyser mycket på oss.! nej nu ska ja packa å städa lite.. alltid kul att komma hem när de är fint.. mamma å pappa ska måla om till oss i stora rummet.. fint fint.. tack mamma å pappa..!  idag har jag jopbbat på dagis.. det var en kul dag.. men den kändes lite som en lång dag.. hehe



ja men ja ville bara säga hejdå..

puss på alla


byby sweden..

hello

ja idag har jag jobbar på dagis.. fick 3 veckor förlängt.. jippii då vet man iallafall hur man ska jobba..
just nu är jag hemma hos maria.. vi har gått lite på stan växlat pengar å lite sånt.. =) så nu sitter ja med  bulgariska leva... hehe ska bli så jävla skönt..


marias å daniels lilla bäbis (my) är så söt men hon är lite blyg.. hehe men de får man vara.. =)
ska jobba tisdag å onsdag men då har man iallafall nå å göra.. tråkigt att bara sitta hemma å vänta på onsdagen.!!


puss på alla!

morsdag

ja idag är de mammas dag.. fick god tårta.. och mamma fick paket.. hon fick en ansiktsbehandling på spa i sura.. =) de ska nog bli skönt....jag har tagit hem resväskan ska inte packa den förens tisdag kväll.. men ja kan ju ha de hemma.. men de blir nog så att ja inte kan hålla mig så ja packar nog den ikväll. hehe   helgen har bestått av jobb och åter jobb.. men men sånt är livet..




söndag måndag tisdag onsdag hej då sverige,..

snart ligger vi h?r.. :)

snart ligger vi h?r.. :)

maria grattis

hej hallå hipp hurra.. idag fyller min maria år.. så ja å moa ska sätta oss på tåget 11,22 så möter hon upp oss.. de ska bli jätte kul.. sen på kvällen kommer moas mamma å pappa.. :) ha de så bra alla.!





1 vecka kvar.... om en vecka vid den här tiden går ja till jobbet.. (9-12 jobbar ja..) sen tolv åker vi från ramnäs till arlanda.. från arlanda till bulllis... yes.! ja har längtat.. med tanke på att vi bokade resan i januari.. hehe men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..!

hallå igen

ja imorgon ska ja åka till min älskade maria.. hon fyller nämligen år.. sen på kvällen blir ja barn fri och de ska faktiskt bli skönt (får man säga så) :) jo men de ska bli skönt ja orkar inge mer.. =) det tar påkrafterna.. men de är bra att man kan "låna" barn ibland...   snart snart ligger ja å solar&badar.. ska bli så sköönt..


torsdag ska jag bara sova,inte svara i telefon och inte bry mig om omvärlden jo kanske om de slår ner bomb då kankse ja bry mig lite lite.. nej men kort sagt ja ska bara vila å vila.. de behöver jag.. har ja bestämt =)


puss på alla,!

hello

hej hallåå.. idag har ja å moa städat och letat efter kongos pass.. hmmm den slarven tappa bort de.. men hitta de igen..sen har de inte hänt så mycket annat... puss!

fin fint

åhh idag är de äntligen fint väder så fint att man kan ta av sig sin tjock tröja.. och bara gå i en tunnare tröja.. sommaren kanske kommer..?? ja och mitt jobb som  extra mamma går kanon bra.. =) hehe

heidi har barn i 4dagar =)

ja idag började de.. jag är barnvakt från idag till på onsdag.. de ska bli en givande vecka. hihi med mycket bus och lek.. de är både roligt&lite mindre roligt med barn. allt tar så mycket längre tid.. att gå till konsum tex de tar i vanliga fall 5min men med barn tar de ca 13min hehe jag vet iallafall att ja inte skulle ha tid med barn just nu därför är de jätte bra att ja kan "låna" min moa.. solen lyser så idag har vi ätit fisk och hoppat stutts matta.. gud jag är helt slut nu.. men snart är de väl barnprogram... eller? är de barnprogram på lördagar?? hehe jag vet inte..? imorgon ska vi gå och titta på kossorna och byta gardiner,putsa fönster sen är de typ kväll tiden går så fort när man har barn..



på onsdag blir någon ja känner jätte jätte gammal.. tant eller? =)
nästa lördag ska jag på konfirmation.. (kongos syster)
nästa söndag ska ja ge min kära mamma present...vad köper man?
11dagar kvar ja har nog aldrig längtat till någonting så mycket i hela mitt liv.....de ska bli så jävla jävla underbart...

ledig dag =)

jippi idag var ja ledig ja sov till kl 12 hihi men de får mina faktiskt göra när man är ledig imorgon blir de jobb av.. ja tror faktiskt att ja stannar hos mina kära päron över natten kan vara skönt att bli lite ompysslad.. hihi varför måste de regna så himla mycket ja blir trött på allt regn....13 dagar kvar å då hoppas ja att vi slipper regn.. :) verkligen 

sol regn

idag stog kl på kvart i sju.. ja började åtta.. :) men de var lite skönt att komma hem tidigt.. ja städade lite.. sen åkte vi till virsbo och tittade på vad stormen hade orsakat och ja säger bara herre herre gud..!  de låg träd överallt.. sen på kvällen gick ja kongo å oskar ut på en kvällspromenad.. vi vart blöta.... men solen har väl varit framme lite idag =) puss!

barn och regn

ja de går inte så bra ihop.. de regnar som alla vet om dom tittar ut  =) jag är på dagis idag.. med alla barn de går väl sådär.. :) jag vill inte att de ska regna.. men efter regn kommer sol (finns de inte ett sånt ord språk) haha.!  nu är de inte långt kvar till resan.. :) jipppiii puss puss på allla

skruva

idag har jag och martin varit på ikea.. ja köpte ett matbord&fyra stolar och han ett matbord... så nu skruvar vi.. =)
igår jobbade ja.. =) mindre kul men okej de måste göras.. ni mina kära kunder måste ju handla.. =) imorgon blir de sprutor av. man behöver inte ta sprutor till bulgarien men efter som vi tog de till egypten så kan vi lika gärna ta påfyllnads sprutor nu då räcker de i 20år.. =) bra..  jobar 9-13 imorgon kul att få jobba på dagis igen de var ett tag sen.. :)

moa grattis

moa grattis
i dag fyller den här busungen 4år. grattis.!

fisk

idag har vi varit och fiskat med kongos syskon å pappa.. men ja sola mest =)
blev inge fisk men de var trevligt att grilla korv å sola lite... har sovit hos mamma i helgen skönt att bli ompysslad. :) har jobbat med. minder kul men de måste göras.. imorgon ska ja bara städa åhh jag vill inte någon fri villig som vill komma hem till mig och göra de.. :) hoppas de blir jätte fint väder imorgon hoppas alla haft en bra helg.. för min var kanon.. :) ha de bra..

PUSS!

sjuk

de är synd om kongo.. han är ju sjuk ont i halsen å feber så det var bara för mig att gå till konsum dom har typ ett mini "apotek" där.. hehe konsum är bra till allt typ :) nu snart ska ja åka till västerås med elin å hennes kille.. hoppas ja hittar nå roligt att köpa.. :) sen ska ja hem å bara ta de lungt. titta på top model kl 9.. annars blir de bara en vanlig lungn dag är ledig idag.. :)


mia&daniel välkommna hem. =) hoppas ni haft de bra men de har ni nog...
28dagar kvar.jag längtar den 14maj ska vi gå och få spruta.. då räcker de i 20år.. slipper man ta nå mer sen. :)


ha de bra alla..
puss hej


:)

ja igår var ja hos nadija. de var kul :) åhh jag längtar så mycket efter våran resa.. :) 29dagar kvar.. :)


RSS 2.0