mat NU

herre gud halv nio kom ja och sabina på att vi var hungriga. och hennes cykel nyckel var borta. =) se de var bara att sätta de ena benet före de andra och traska iväg till willys.. vi hadlade köttbullar och makaroner så nu står sabina och stuvar makaroner.. hehe vem fan äter nu.. idag har vi tittat på film,sovit och varit ute och gott såg en rätt bra film idag hata göteborg. den fick godkänt.. å nu ska vi titta på Minne och äta.. hehe ha de så bra alla..



love you girl. =)

solig trosdag

igår var jag hos tandläkaren =) hade inga hål och allt var bra. :) glad för annars hade de väl blivit svin dyrt nu när man får betala själv :( sabina jobbade ju igår så jag fick gå själv lite på stan och själv till tandläkaren men allt gick lysande.. åkte hem víd elva. och somnade på engång och sov till kl 3 hehe.. =) idag ska ja nog inte göra så mycket, ja och sabina ska nog hyra hata göteborg... tror att den kan vara bra.. =) idag lyser solen fan vad härligt men de är nog för kallt för att sola. =( hehe vi får hitta på nå annat en sån här fin solig dag.. sabina är nog bra bakfull hon var ut igår... hehee men man får skylla sig själv óm man dricker.. =) hehehe..



ha de så bra alla.. =)

film kväll

=) igår tittade  ja och sabina på film igen. hehe den här gången blev de. A good year och norbit. =) båda var sådär.. känns som om de borde komma en riktigt bra film snart.. för då hyr vi den.. har någon nåt förslag på en bra film?? idag ska ja till tandläkaren har börjat på en ny tandläkare.. världens undebaraste. för sabina var där igår. (därför vet ja redan att hon är världens bästa tandläkare) ja har börjat på thea tandhälsa och de uppmanar ja alla som ja känner att börja där. mycket billigare än folktandvården sen är dom mycket snällare och trevligare. allt är bättre än tanläkaren i sura iallfall!!! mycket bättre&billigare.. =) trevligt trevlig.. :) ne nu ska ja och sabina åka till västerås.. hörs! ha en underbar dag =)

jag ska få vara kattvakt till my den 17-21 okt hehe överlycklig.. ja och världens sötaste ska ha de så bra.. =)

måndag

igår vart de en heldag på stan.  ja köpte en tröja och ett par mjukis byxor. och ett par skor,men skona köpte ja i SURA hehe trode inte dom hade snygga skor  men de hade dom tydligen =) mycket roligt många roliga komentarer och skrattet fanns där hela tiden. =) sen åkte vi hem hyrde två filmer. Du&jag och Trust the man. båda var lite så där lagom bra de var inte direk några toppen filmer,men gick gott och väl bra att titta på =) idag ringde klockan 7,15 de är dags att åka till tandläkaren för sabinas del. hehe min tur imorgon. =) i eftermiddag ska ja åka till mi kära linda. =) va jätte länge sen ja träffa henne, hon bor ju själv nu och har hämtat en liten kisse på 12 veckor. =) jippi. fan va guligt vill oxå ha en liten.... jaja. nu måste vi åka. =) ha de så bra alla. =)

tråkig måndag

tråkig måndag= grå måndag inte ens lite sol. =( idag ska ja och sabina in till stan och köpa mjukis byxor. hehe sabina sov med mig inatt. =) hon ba vad gör du i sömnen. ja pratar och sparkar å har mig, hon ba ligg still =) idag ska vi äta med maria oxå. =) på cafe gränden. räksallad. fan va gott.. =)  vill inte ha ont i halsen och vara snorig. har smittat ner sabina med. =) å igår när kongo körde hem mig sa han titta ja har ju förfan halsfluss han ba de är du som har smittat mig. =) då kan man undra vem som har smittat mig. =) vem fan är de. =( hehe ja och sabina såg på en jätte bra film igår getting played hehe rolig. tack gumman för att du håller mig sällskap nu dom här dagarna när jag har huset. =) värt mycket för ja vågar inte sova själv.. 


vi behöver bara titta på varan så skrattar vi =)   Heidi <3 Sabina

sebbe,sabina,heidi

helgen tillbringades i västerås. iallafall på lördagen. vi åkte hem till markus sabinas kompis. där fesat vi lite sen somna vi 3.fast jag och sabina grillade innan vi åkte till stan. =) hehe men nu är vi hemma igen och är så pigga så.. hehe inte =) nu ska vi sola lite,sen imorgon bär de av till stan. vi ska köpa lite mys kläder. hehe ja&sabiina är så bra på att mysa. =)

love you girl. =)

åhh på måndag ska ja betala min och miias resa.. resedatumet närmar sig allt snabbare och snabbare.. jippiii.. =)

citat.
sebbe spilde ut saft på gålvet
sabina: åhh nej
sebbe: oj
sabina: oj är de,det ända du kan säga.
heidi: ja han är ju kille, killar säger oj till allt dom gör.
sabina: ja fyfan


heheh var svin roligt,men ni skulle vart me då fattar man bättre. =) haha




klantigt och gå å bryta benet så där. hahah =)

man kan göra allt med pengar

fin dag. jag vaknade åkte till kära willys och plickade upp mitt bröd. sen cykla ja hem igen. mormor kom. vi åkte och handlade sen åkte vi och tittade på damrallyt. många fina tjejer&bilar.  =) ja vill att nå kul ska hända, ja kan väl få miljonär eller nå. med pengar kan man göra nästan vad man vill.. =) och ja vill göra allt. =)  nu ska ja ringa sabina å fråga om hon vill hitta på nå kul med mig. tre ska ja sola oxå. skönt. :) 




du är bara så jävla gullig. H  =)


krogen

idag har de varit fint väder. tills nu,nu är de svin dåligt väder. ja ikväll blire krogen med min sabina.. =) hehe kul kul.. imorgon ska ja upp och jobba 5.30 är så mottiverad som man kan bli.. =) hehe ha en bra kväll alla.. =)

trädgård

ja nu när de är så fint väder skulle man ha en trädgård att sitta å mysa i.. men ja äger ingen trädgård så ja får sitta inne och sola. =) ne nu ska ja drick lite vatten sen ska ja ut och gå. =) puss!

ut och gå.

ja idag ska ja passa mammas&pappas hund.. vi får väl gå ut och gå ett tag.. ser ju inte ut som om de kommer bli nå kanon väder, men de gör väl inget bara de inte regnar.. =) ha de så bra alla som läser. =)

25/8 =)


en dagen sol,nästa regn

hallå. aa igår var de hätte fint väder soligt. å nu kommer regnet. =( vill inte. snart ska ja till sura&hälsa på elin,ja ska färga håret sen ska vi ut i spåret å gå.. :) idag ska ja tvätta kul.. hehe nee,inte de minsta kul. =) ha de så bra!





tänk om man kunde veta vad som blir rätt å fel.. du hade ja åkt på engång!

solig dag

hej hop alla. =) packar&packar solen skiner å de är varmt har jobbat idag alla är tillbaxs och allt är så som de brukar vara. =) barnen har badat idag å vi har solat. =) bra med jobb man kan  sola på.. imorgon hoppas ´jag att sabina har tid att leka lite med mig =)


maria!

började nio idag å fick gå hem halv två gick hem å städade lite.. sen tog ja tåget till västerås. där ja träffade maria. ja köpte lite presenter till nadija&elin tjejerna fyller på samma dag =) sen åkte vi hem till mia och gjorde jätte god mat.. hmm taco "paj" kan man kallla de hehe aa gott var de iallafall.. =) sen var vi ute&gick i 45 min duktiga.. puss på alla



maria är bäst! =)

RSS 2.0