shoppingdag =)

var på stan igår med nadija&sabina.. jag köpte två linnen.. och en present till moa.. jag ska ju på 4års kalas.. =)

åhh nu är de bara 34dagar kvar tills ja å patrik åker till bullgarien.. :) de ska bli så  jätte skönt.. =)


hej hallå

regnat hela dagen varför? jag som vill ha fint väder.. i fredags fyllde pappa år.. men ja jobbade men fick tårta på kvällen..  :) lördags var jag med lilla moa på kattutställning.. fan vadde finns många fina katter.. :) sen på kvällen varjag lite med elin.. vi gjorde ingen speciellt.. softa bara..  =) idag har ja bara varit i stan med matrin och kongo martin har köpt lite lampor.. sen åkte vi hem och åt tacos.. det var super gott. :)
ha de så bra alla... och maria &(daniel) =)  ha så jätte kul..

maria :)

tråkig dag.. jag vill ha sol som igår.. idag och igår jobbar ja på dagis.. :) idag vid ca fyra kommer maria och hälsar på.. jag tror nog att ja ska bjuda henne på lite mat :) åhh skulle behöva städa.. ingen som vill komma hem till mig och städa ;) hehe..

äntligen hemma ikväll.. jippi.


jobbat

heej.. ja idag har jag jobbat hela dagen känns de som. :) 10-19.15
på torsdag fyller pappa oxå.. sitter å försöker hitta på nå jag ska ge han i pressent.. :) men de är inte de lättaste för han har allt. :) nej nu ska ja titta på vallander å sen ska ja sova.. :) ha de så bra.. kram

Ledig!

jag&nadija
Idag har jag varit ledig. Jag var en stund hos Elin och nu ska jag hem och sätta upp nya gardiner.
På lördag ska jag på fest med jobbet, det ska bli kul!

Här kommer en bild på mig och Nadja, tagen på nyårsafton!

söndag.

helgen har iallfall varit bra i fredags var ja med killarna (martin,patrik,oskar) på bilmässa i jönköping. lördags jobbade jag. det gick snabbt hade en bar tid 10-15.. idag vaknade 11 gick ut och gick i en timma.. sen gick ja hem och städade.. sen kom patrik hem och vi åkte till hans föräldrar och grillade.. =)  och nu är vi hemma goa martin. :) det var min helg. :) ledig imorgon och jobbar på tisdag. :)

RSS 2.0