60års kalas..

ja idag fyllde kongos pappa år.. allt var super bra.. men krogen lockade så nu är ja å elin på väg ut de ska bli riktigt kul.. länge sen jag var ute.. =) blir väl lagom kul imorgon men men.. hehe ska ha kul ikväll ivarje fall..


ha så bra alla puss!


shoppningtur..

219478-5
ja idag var jag på stan med mormor.. i fikade och kollade lite i affärer...
imorgon blir de jobb vi har ju SÅÅ mycket att göra idag var i 5vuxna på 4barn så jag fick gå hem lite tidigare.. =)

lägger in en fin bild på min tårta som ja fick av elin&agnes när ja fyllde år.. hehe de var jätte snällt&god var den! =)

faaan!

ja dagen började bra gick upp 8 sen tog ja en promenad på 30min.. skönt än så länge.. =D sen gick ja till jobbat.. elva fick ja sluta för att cykla till sura och fortsätta... väl ute på 66 öppnade gud alla portar han hade å de öste ner regn.. fy fan.. jag vart totalblöt.. fan skona kläderna allt vart blött sminket rannn men regnkläder hade ändå inteb hjälpt de vet ja.. :D haha inbilllar jag mig iallafall...... man kunde vrida ur mina kläder..! men  mamma hade nýa kläder till mig.. =) men nu är ja nöjd.. har nyss ätit så nu är allt kanon.. puss på alla-..












komihåg ha med dig regnkläder om du ska cykla långt.. :D 

170minuters motion

ja denna dag började med att ja fick födelsedagsbesök av min maria och hennes mamma jag fick en jätte fin skål&vas i VITT och ett jätte fint halsband.. vart jätte nöjd.. =) tack tack.. åkte med dom till sura väl där fråga ja marias mamma om hon ville ut å gå och de ville hon.. sen kom ann igen så jag mamma ann åkte till ica maxi där köpte jag en korg som ja ska ha under min spegel.. sen cyklade jag till kongos mamma å drog med alla ut och motionera.. de var min dag.. =)  imorgon börjar slit&släp. men jag är glad ändå. ni mina barn&mina underbara jobbarkompisar ni gör de jätte bra för mig på jobbet!!!  =) sommar jag vill ha dej tillbaxs visst är de varmt å så ibland men de är fan ingen riktig sommar... tycker ni?  



ha en bra kväll.. jag ska hem å slänga mig i badkaret.. sen sova.. puss godnatt!

lördag men de känns som söndag

i torsadags jobbade ja. sen åkte jag hem till mamma&pappa vi packade husvagnen åkte mot skinnskateberg.. vi åkte lite fel hehe.. men tillslut kom vi fram.. där fiskade,grillade vi å hade de allmänt lungt å skönt.. hihi jag kännde mig skit gammal. me tanke på att alla ja känner var säkert ute på världens kalas midsommar ni vet.. hehe men ja tog de bara lungt.. de var så skönt.. nu ska ja u å gå lite i regnet..!



få se om ja drar me mig mormor till egypten i höst.. =)

så var de söndag

igår var jag elin agnes ner på vattendraget.. de var kul.. de var en kille som uppträde som såg ut som snygg erik från idol.. hehe vi stog och lyssnade i 10 min innan vi fattade att de inte var han.. lätt lurade gick vi surt därifrån.. :) dålig syn vi hade.. agnes hade ju glasögonen på sig men hon såg ändå inet att de var han.. =) sen idag åkte vi hem till elin&agnes farmor&farfar och fick en god söndags midda.. pappa åker bort imorgon så jag ska bo hos mamma lite som sällskap.. kul kul..


vill tacka alla för jätte fina pressenter.. =) tack tack..!




lyssssande helg.. tack tjejeeer

dom säger att man blev 20!

ja så är man 20år.. hehe de är väl ingen ålder ja har ju fan hela livet på mig.. =)
idag kom mamma pappa erna eva pelle ann moa mormor å uffe och fikade &hälsade på.. fick många fina presenter.. pengar,cykel,presentkort.... och så klart massor med fina blommor.. =)



sen åkte jag till sura jag&elin ska åka till hennes pappa idag.. :) så bli så kul.. när man kom hit bjud dom på en jätte fin kladdkaka som min lilla agnes hade bakat.. =) tack tack.. puss puss


ha en underbar dag..!

underbar dag

klockan ringde 7.30 gick upp&gick runt bruket.. 30min sen kom ja hem fixade mig lite.. sen var de bara att gå till dagis.. vi var och tittade på brännboll eleverna på bäckhammarskolan mot lärarna... lärarna vann..! sen gick vi tillbaxs till dagis&åt mat.. sen gick vi ut och solade,ungarna badade i våran vattenspridare.. :) soligt&fiiint.. hoppas de blir bra imorgon med..


idag har jag varit i stan köpte 4linnen.. kan behövas.. :)



ha de så bra alla.!

surahammar

ja idag har jag jobbat,sen åkte jag hem till min mamma å pappa. vi grilla lite,sen gick ja över till raija å kalle för maria var där hon skulle sova där med daniel.. kul och träffa henne.. sen imorgon ska ja å pappa köpa cyckel åt mig jippii..

ååå bulgarien vill dit igen vill.. allt var så bra.. puss på alla

hemma

jaha nu är man hemma.. =) dom hade inte så bra anslutningar på intetnet där.. men allt var fint och bra människorna var snälla..ölen var billig nu dricker ja inte öl men dom kunde görA goda drinkar  =) de ekar lite i mina öron fortfarande happy hour de skrek domöverallt.. men nu börjar alvaret  igen jobbar mån-fre i 10 veckor men de är bra å ha jobb iallfall.. :) å jag älskar ju mina ungar. =) hehe puss ha de så bra alla..!

RSS 2.0