2dagar i rad

stänger idag med.. jag orkar inte! hellre så öppnar man ju för då vet man att man får gå hem i tid! hehe men men de får gå.. så är de bara.. =) händer nog inge speciellt idag.. ja ska sova ut så jävla mycket imorgon. =)








<3

se upp. =)

igår var de pulka för hela slanten.. Men tänk att dom inte har förmångan att sätta ner fötterna för att få stopp på pulkan.. ne full fart in i staketet så de gör ont.. hehe ja åkte med, fort fort. =) haha ja har komit fram till att ja tycker om snö men hatar slask.. =) igår klippte ja mej och förlängde naglarna.. sen köpte ja en väska,var förbi maria å daniel på en snabb tittt.. my du är världens sötaste.. =) idag blir de en hård dag 9-18. jag vaknade sex.! varför? varför ska ja jämt vakna så tidigt. jag som tänkte att ja kunde sova ut lite.. haha iallafall till halv 7. men nej nej. aa jag får väl vara glad att ja vaknar haha finns ju folk som försover sig nästan jämt.. de är ingenrisk att jag gör de iallafall.. =) idag vet ja inte vad ja ska hitta på.. får ringa sabina,de brukar var kul.... färga håret skulle ja bhöva göra! =)
ha en super bra dag


de ska komma mer snö idag





<3

biio.. =)

jag vill gå på bio.. =) helgen har varit lysande i fredags drack ja och sabina några glas vin.. vi sov lite sen var de bara iväg och jobba. resten av lördagen var lugn var me martin och kongo lite.. =) söndagen var med lugn var me oskar,kongos och tittade på mattes "hus" haha.. sen hände det inte så mycket mer.. jo de har snöat. tänk vad alla blir glada när de kommer snö.. inte ja.. jag vill inte! ungarna på dagis lär väl ha kul..hahah ja vill oxå vara liten.. fast ja åker ju nu med även om ja inte är liten.. =) idag ska ja åka till badhuset och simma i 1timma.. ha de så bra alla.. =)










jag älskar hur du kramar mig <3

en ny härlig måndag =)

idag har ja jobbat.. vartit hos kongo å mina bäbisar.. underbart. elin och ja har varit ute och gått tittat in hos agnes å smilla.. så fin, imorgon jobbar ja oxå.. sen ska ja läsa teori. måste fan vara lite duktig. ikväll ska jag träffa sabina med. så jävla bra att hon har kommit hem nu.. =)



du får mig att må som en prinsessa..

slutet av veckan..

ja idag är de söndag softar dag.!
har varit med elin idag vi var ute och gick 1,5km
sen gjorde vi mat och satte up gardiner.. =)
hela helgen har ja varit me henke.
i lördags var vi i stan,hälsa på maria
köpte vantar..senare kom nadija,
pusshej!





du gör mig så glad,ja tycker om dig. <3

vanta ar jobbigt :)

ja nu ar de bara ett par timmars vantan.. vanta vanta.. :) men klart de gar...vet ju att om nargra timmar ar man hemma.. och da langtar man tillbaxs.. maria sa nyss till mig,tank imorgon,da maste man satta pa sig riktiga skor.. hehe aa de maste man typ vinter skor..! vi har ju typ gatt i inga skor allas.. :) och inga klader heller.. haha de dar vart lite fel,klader har vi ju haft men inte mycket..inte som hemma i sverige.. dar lar ni val ha vinter jackor nu.. ahh jag vill inte hem,hem och rota efter min fula vinter jacka.. ja vill ha en ny.. haha.och vantar och mossor.. klart att de ar skont och komma hem jatte skont men de ar minst lika skont att bara aka ivag.... kommer sakna cypern. haha du far mig och skratta sa javla mycket miiia. <3



cypern..

ja denna vecka har gatt valdigt snabbt.. nu sitter vi har sista dagen.. livet ar nice, :) lagom livat hotell.. eller va sager du miia idag var de en familj som braka lite.. hehe cyper ar en fin liten o som ja garna ater vander till.. men kanske pa sommaren istallet.. de ar nog lite mer livat har sommartid... :) men de blir ju som man gor de till..



summering av denna vecka

*fy for tetra vin
*soligt typ 28/30 grader
*de var ett javla slickande
*jackt pa billigast baccardin (jag kan bara le).. hahah
*god mat
*super trevligt sallskap :) viktigaste
*varat favvvo stalle en zorbascafe..
*manga skratt.. :)
*killproblem.. haha

hela veckan har varit underbar nu vantar bara en hemresa till sno och javelstyg hahah

love you min solbranda baby. :P



H <3







nu faan

imorgon är de måndag  vilket betyder att vi sticker.. kommer sakna alla.. men vi kommer nog ha de så jävla bra oxå... sen kommer vi hem  måndagen den 12/11 solbrända och fina sen var en vecka av njutning av klarat då finns bara fina minnen kvar.. =) fy fan vad underbart








du gör mig så osäker..

helg

fan vad skönt med helg,imorgon är ja med ledig sen är de snart måndag.. =) var nyss och köpte lite godis med elin så nu sitter vi och äter godis. snackar lite skit.. ja ska väl börja packa.. heheh,går typ inte och beskriva hur skömt de kommer att bli..


H <3









du är inte värld mycket i mina ögon. =(

RSS 2.0